Taal
 

Een unieke ligging

in hartje Geraardsbergen

Geniet van deze video van de parel van de Vlaamse Ardennen !

Fietsparadijs

Geraardsbergen is het fietsparadijs bij uitstek en ontegensprekelijk internationaal gekend vanwege de vele (internationale) wielerwedstrijden (E3 Prijs Harelbeke, Eneco tour, De Ronde Van Vlaanderen).Fietsamateurs uit de hele wereld verkennen de Muur.

Het unieke fietsnetwerk, verspreid over 3 grote regio’s, zijn de Le Pays des Collines (Ath en omstreken), de Vlaamse Ardennen en het Pajottenland, wat Geraardsbergen echt tot ‘The Place to Bike’ maakt.

Casa dodo ligt vlak aan het fietsnetwerk. Vanaf hier kan u ‘stil’ of ‘steil’ aanzetten en afhankelijk van uw conditie de route(s) nemen die je verkiest. Ruim 2000 km fietsplezier waarbij je van knooppunt naar knooppunt fietst.

Beschik je zelf niet over een degelijke fiets? Dan zorgen wij dat er eentje voor je klaarstaat.

Wandelen & activiteiten

Als je een heerlijke wandeling wilt maken moet u het niet ver zoeken. Ook hier zijn er tal van mogelijkheden. Casa dodo kan u een aantal routes aangeven met voor elk wat wils. Zelfs als het weer niet echt goed meezit !

Ook het nabijgelegen provinciaal domein ‘De Gavers’ is het hele jaar door een interessant alternatief voor tal van ontspanningsmogelijkheden. Geniet van de fauna en flora , of rust gewoon wat uit.

Zwemmen kan op verschillende plaatsen zoals in het Gaverbad het gavermeer of maak een duik in de het openluchtzwembad ‘den Bleek’ op wandelafstand van Casa Dodo.

Provinciaal domein De Gavers

De Muur van Geraardsbergen

Kerk van Geraardsbergen

Wandelen op het wandelnetwerk

Fietsen in het landschap van De Ronde

Marktplein Geraardsbergen

SNEL EN EENVOUDIG BOEKEN?

Voor extra info en reservaties, stuur een email naar info@casadodo.be of bel naar (+32) 054 580259 of GSM (+32) 0475 731757

Je ontvangt snel een bevestiging van je aanvraag.

Nu Boeken