To Do’s

Geraardsbergen is een beroemd fietsparadijs bij uitstek en ontegensprekelijk internationaal gekend vanwege de vele (internationale) wielerwedstrijden (E3 Prijs Harelbeke, Eneco tour, De Ronde R.I.P.).

Talrijke fietsamateurs die vanuit alle wereldcontinenten de Muur komen verkennen, het unieke fietsroutenetwerk dat verspreid is over 3 grote regio’s zijnde Le Pays des Collines (Ath en omstreken), de Vlaamse Ardennen en het Pajottenland  tonen nogmaals aan dat Geraardsbergen  ‘The Place to Bike’ is.

Casa dodo ligt vlak aan het fietsroutenetwerk, vanaf hier kan u ‘stil’ of ‘steil’ aanzetten en afhankelijk van uw conditie de route(s) nemen die u verkiest. Ruim 2000 km fietsplezier waarbij je van knooppunt naar knooppunt fietst.

Als u zelf niet beschikt over een degelijke fiets, dan zorgen wij dat er eentje voor u klaarstaat.

Als u een heerlijke wandeling wilt maken moet u het niet ver zoeken. Ook hier zijn er tal van mogelijkheden. Casa dodo kan u een aantal routes aangeven met voor elk wat wils … zelfs als het weer niet echt goed meezit !

Ook het nabijgelegen provinciaal domein ‘De Gavers’ is het ganse jaar door een interessant alternatief voor tal van ontspanningsmogelijkheden. Geniet van de fauna en flora , of rust gewoon wat uit …

Zwemmen kan op verschillende plaatsen zoals in het Gaverbad het gavermeer of maak een duik in de het openluchtzwembad ‘den Bleek’ op wandelafstand van Casa Dodo.