Naam:

Acker & Go

Wat doen ze:

Workshop Gin tasting

Naam:

Some Wines

Wat doen ze:

Workshop Wijn tasting

Naam:

Unicycling

Wat doen ze:

Initiatie Hoge Bi

Naam:

Culinair

Wat doen ze:

Reservatie restaurant

Acker & Go

Wij zijn een Ambachtelijke Micro distillery in Geraardsbergen

Wij werken met lokale en eerlijke grondstoffen uit Geraardsbergen en maken zo heerlijke spirits zoals Gins, Rum maar ook zijn wij de makers van de enige echte mattentaart likeur. Je kan ons altijd bezoeken op aanvraag of workshop of tasting. Wie logeert bij CASA DODO en een bedrijfsbezoek boekt krijgt een waardebon van 5% bij  aankoop van onze heerlijke spirits. Benieuwd naar ons verhaal kom ons zeker een bezoek brengen.

Hilde en Alfred

Some Wines

Some Wines is een wijnhandel die vooral gespecialiseerd is in Zuid-Afrikaanse & Portugese wijnen en bubbels.

Ilse, vinologe van Some Wines, heeft haar opleiding als vinoloog genoten van niemand minder dan Vicky Corbeels, 1ste Winelady van 2015

Wat ooit gestart is als “wijnkennis opdoen”, is uitgegroeid tot een passie, een interesse om leuke, lekkere, maar ook speciale wijnen te vinden.

Samen met Jessie, die kok is, zoeken ze heel graag de perfecte match bij jouw menu, jouw gerechten. Met hun mobiele wijnbar’s komen zij ook graag bij jou ter plaatse om jullie feest of event te verzorgen met een fijne wijndegustatie.

Unicycling

Wil je eens uitproberen hoe het voelt om als een Engelse heer of dame op een hoge bi door de straten te racen? Dan is dit iets voor jou! Wij laten van je ervaren hoe het is om te fietsen met een hoge bi. Voor groot en klein! Zo kan je de sfeer uit de tijd van de eerste fietsen opsnuiven.
Zet alvast je hoge hoed maar op!

Culinair

In Geraardsbergen zijn heel wat mogelijkheden om de honger te stillen. Van een lekkere spaghetti tot een uitgebreide gangen-menu. Casa Dodo helpt je graag bij de keuze en de reservatie.